U bent hier: Beginpagina › Over ons

Over ons

Foto van het gebouw Banden Roelants

In 1949 werd door Frans Roelants de ‘Garage Electric’ opgestart, als herstelplaats voor startbatterijen.
Emiel Roelants vormde de zaak om in 1958 tot een bandencentrale en in 1989 kwam Francis Roelants, huidig zaakvoerder, aan het hoofd van het bedrijf.
In 1993 verhuisde de bandencentrale naar de nieuwe gebouwen. In 1997 volgde reeds een eerste uitbreiding voor stockageruimte van competitiebanden. In 2006 werd de werkplaats voor personenwagens en receptieruimte verdubbeld; alles ten dienste van onze klanten voor een efficiente en snelle service. Drie generaties vakkennis zorgen ervoor dat Banden Roelants gekend is voor zijn uitstekende bandendienst en in de streek grote naambekendheid geniet.

Onze hoofdactiviteit bestaat uit het verkopen van alle merken en types van banden en batterijen, voor personen-, bestel-, vrachtwagens, landbouw- en wegenbouwmachines en motors. Naast het monteren en herstellen van deze banden, beschikken wij eveneens over moderne apparatuur voor wieluitlijningen van zowel personenwagens als vrachtwagens.

Aanbevolen door leasingmaatschappijen

Als lid van de groepering Ceva, zijn wij aanbevolen door leasingmaatschappijen voor het plaatsen van banden op hun leasingwagens.

Veilig de baan op

Wilt u tijdens de winter veilig de baan op, Banden Roelants heeft een verscheidenheid aan winterbanden, monteert deze banden en stockeert ondertussen uw zomerbanden (en omgekeerd).

Alu-velgen voor de kleinste personenwagens tot de grootste 4x4, van klassieke velgen tot de laatste nieuwe tuningvelgen, U kan ze bij ons vinden.

Onze vrachtwagenafdeling beschikt over een bandenservice voor wat betreft de afhaling en levering van banden, opvolging van uw wagenpark evenals een depannagaservice.

Foto albums

Classic Cars & GT's 12 sep 15

Classic Cars & GT's

12 sep 15

Bekijk

Dag van de Klant 26 sep 13

Dag van de Klant

26 sep 13

Bekijk

Vernieuwing gevelbekleding 17 maa 13

Vernieuwing gevelbekleding

17 maa 13

Bekijk

bandencentrale Roelants 31 dec 07

bandencentrale Roelants

31 dec 07

Bekijk

Bekijk alle albums