U bent hier: Beginpagina › Batterijen

Batterijen

Varta batterijen

De OPTIMA RedTop

De OPTIMA RedTop

De vormgeving op zich maakt al veel tongen los, maar over de gepatenteerde SPIRALCELL® technologie in de OPTIMA RedTop batterijen raak je helemaal niet meer uitgepraat. OPTIMA RedTop batterijen zijn gebouwd om de belasting van trucks, MPV's en 4x4's te weerstaan, zowel op de weg als in terreinomstandigheden. De SPIRALCELL-technologie fixeert de inwendige onderdelen van de batterij waardoor OPTIMA batterijen bestand zijn tegen extreme trillingen.

Auto's die zijn aangepast voor betere motorprestaties stellen hogere eisen aan een batterij. OPTIMA batterijen zijn bestand tegen hoge temperaturen onder de motorkap, wat vaak het geval is bij deze krachtpatsers. De gesloten cellen maken de batterij lekvrij, zelfs wanneer u hem op zijn kant installeert! Dit voorkomt externe gasvorming en lekkage, die kunnen leiden tot beschadiging van motoronderdelen en een lagere batterijcapaciteit.

Of u de batterij nu gebruikt in auto's die extra betrouwbaarheid en vermogen vereisen, of gewoon het beste uit uw auto wil halen... OPTIMA RedTop batterijen leveren de capaciteit die u vraagt.

De OPTIMA YellowTop

De OPTIMA YellowTop

U stelt hogere eisen aan uw auto? Haal dan meer uit uw batterij. OPTIMA YellowTop batterijen zijn gemaakt voor uitersten. U hebt een buitengewone auto, en verwacht hoge prestaties. Of uw auto nu is gebouwd om de zware belasting van terreinomstandigheden aan te kunnen, of om krachtige decibels te produceren... u moet méér uit uw batterij halen. OPTIMA batterijen met gepatenteerde SPIRALCELL® technologie leveren dat vermogen.

Door de combinatie van de deep-cycle eigenschappen die deze technologie biedt met de extreme trilweerstand kunnen krachtpatsers steeds opnieuw rekenen op het vereiste vermogen, in een lekvrije verpakking.

Als uw auto is voorzien van veel extra toebehoren (zoals extra lichten, zware geluidsinstallaties, audiovisuele installaties, een lier of hydraulische onderdelen), wordt de batterij zwaarder belast. OPTIMA YellowTOP batterijen bieden het extra vermogen en de deep-cycle eigenschappen die uw auto eist.